Nyheter

 • HAVSJAA Lillehammer Prosjekt 01

  Birger Sand Bakke skaper begeistring i Lillehammer

  Birger Sand Bakke skaper begeistring i Lillehammer med prosjektet «Byen møter vannet». Sammen med investor Lars Bergseng og arkitektkontoret Larkas AS, begeistret de både politikere og næringslivet i Lillehammer med sine ambisiøse og fremtidsrettede planer for byen og regionen.

 • XXL Gjovik Kirkeby 01 Ny

  Investor Birger Sand Bakke får XXL til Gjøvik

  Det er svært positivt for Gjøvik at XXL etablerer seg i Kirkeby bydelssenter, sier investor Birger Sand Bakke. Sammen med eier av Statoil-tomta, Tord Linnerud, har Birger Sand Bakke planer om å bygge et svært attraktivt næringsbygg langs kollektivaksen.

 • HAVSJAA HALDEN Web Pano

  Birger Sand Bakke investerer i Halden

  Vi har kjøpt dette flotte teglsteinsbygget i Aremarkveien tett ved elva Tista noen kilometer øst for Halden. – Det er viktig for oss med langsiktige og gode leietagere, og her har vi i tillegg muligheter til å utvide, sier Birger Sand Bakke.

 • HAVSJAA VINGNES Web Pano

  Ny næringspark erstatter hotell på Lillehammer

  Den engang så ærverdige Bjørns Kro og Hotell rett utenfor Lillehammer er revet. – Her blir det nå et topp moderne bydelssenter, sier eiendomsutvikler og investor Birger Sand Bakke i Havsjå Invest AS som har store planer for det store forretningsbygget som åpner sommeren 2016.

 • 534771 Persp 3

  Birger Sand Bakke kjøper His bydelssenter

  – Dette er en god investering, og jeg har stor tro på at investeringene Havsjå Invest gjør på Hisøy i Arendal, vil være med på å vitalisere det som med tiden blir det viktigste bydelssenteret på Hisøy ved Arendal, sier Birger Sand Bakke.